Lisää tuottavuutta laatutyökaluilla

STC-Tools on laatutyökalujen maahantuoja, jonka valikoimaan kuuluvat parhaat eurooppalaiset ammattilaismerkit. Laadukkaiden työkalujemme jälleenmyyjät ovat ammattilaisten tarpeet tuntevia asiantuntijoita.

Meiltä löydät niin tutut kuin uudetkin työkalut. Maahantuomiamme merkkejä ovat mm. Stabila, Ruko, Peddinghaus, Bessey, Ozat, Abus, Unior ja kolmisenkymmentä muuta tunnettua merkkiä. Valikoimamme on laajentunut tällekin vuodelle kattavasti: Saksalaisen Hellerin poravasara -ja kiviseinäterät, Ty-Rap,Ty-Met ja Ty-Fast-nippusiteet, Suomalaisen Iskasin alumiiniset ja teräksiset asennusraudat ja lapiot sekä Yato-hylsysarjat.

Lisäksi tutuissa tuotemerkeissä on myös uusia täydennyksiä - esimerkiksi Mandrexin uudet puukko-ja pistosahanterät ja timanttilaikat sekä Novuksen uudet pop-niittipihtimallit.

Jälleenmyyjillemme tarjotuissa tuotteissamme yhdistyy kestävyys, työturvallisuus, hyvät otteet, tarkat sovitteet ja ergonomia.

Tutustu tästä merkkeihimme ja selaa luetteloa tilauksia sekä tarkempia tietoja varten.

Autamme ja tuemme mielellämme jälleenmyyjiä ratkaisemaan haasteensa nopeasti. Muita asiakkaita autamme löytämään lähimmän jälleenmyyjän.

Ota yhteyttä ja tilaa:
puh. 09 - 682 4180
mail[at]stctools.fi


stc

STC-TRADING OY

Konalantie 47 A
00390 HELSINKI
etunimi.sukunimi[at]stctrading.fi
mail[at]stctools.fi
Puh. 09 682 4180
Fax. 09 682 41877